Heidi Stark den 19-09-2014

Fredag: 7.30 - 13.30

Email: korskilde@naestved.dk

Heidi Stark den 09-10-2014
    Opfordring fra skolebestyrelsen: Hold den gode tone!

Kære med-forældre

Skolereformen betyder store omvæltninger for vores børn og vores skole. Som forældre er vi vigtige medspillere i forhold til at skabe gode rammer for vores børns læring, men desværre har vi på det seneste oplevet, at der er blevet anvendt en ekstremt negativ og til tider truende tone overfor personalet på skolen. Det er ikke konstruktivt.

Vi er i en indkøringsfase i forhold til alt det nye, skolereformen har medført. Ikke alt fungerer optimalt endnu, men der knokles, og vi kan forsikre om, at alle har et oprigtigt ønske om at gøre et godt job til gavn for alle børn på skolen.

Korskildeskolen skal være et sted, hvor alle kan føle sig trygge og har lyst til at komme. Det gælder både ansatte, børn og forældre. Der opfordrer vi som skolebestyrelse til, at alle bevarer den gode tone og går foran med et godt eksempel – både for vores egne og for andres børn.

På skolebestyrelsens vegne,
    Søren Rasmussen Blak