Andreas Nielsen den 29-06-2015
    Kære alle.
    Så fik vi sendt eleverne på sommerferie med en masse smil og glade stemmer.

Vi ønsker alle en god sommer og glæder os til et nyt skoleår.
    Første skoledag er d. 10.8 kl. 8.

Som I kan se på billederne, er vi i fuld gang med klargøring til næste skoleår. Stort tak til alle involverede.

Nyd sommeren.

Mange sommerhilsner.
    Andreas og Ole
    Charlotte Frank Pedersen den 23-06-2015
    Skolemad – Groft og Grønt
    Sidste levering af skolemad i dette skoleår er fredag d. 26. juni.
    Næstved Madservice har igen, efter sommerferien fornøjelsen af at levere skolemad, som er bestilt via hjemmesiden www.groftoggrønt.dk
    Første levering i skoleåret 15/16 bliver mandag d. 10. august. Hvor vi igen håber at rigtig mange ”gamle” som nye brugere vil benytte sig af ordningen.
    Husk det er vigtigt at oprette i, eller flytte over i den klasse, som eleven skal gå i efter sommerferien.
    Fra det nye skoleår er vi desværre nødsaget til at fremrykke tidsfrist til kl. 6.00 for bestilling til levering samme dag.

Rigtig god sommer til alle.
    Næstved Madservice
    Heidi Stark den 25-02-2015
    Kære elever og forældre

Skolen har pligt til at føre tilsyn med eleverne, når de opholder sig på skolen.

For at sikre at Korskildeskolen overholder sin tilsynsforpligtigelse, vil skolens døre fremover være låst indtil kl. 7.45.

Vi henstiller derfor til, at eleverne ikke møder tidligere.

Det er muligt at læse mere om skolernes tilsynforpligtigelse på Skole og Forældres (landsorganisationen for forældre i folkeskolen) hjemmeside. Benyt linket.

ledelsesteamet